Percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii din județul Buzău au descins în trei localități, la suspecți de braconaj, de unde au ridicat mai multe arme dar și muniție. Pervchezițiile au vizat patru adrese din localităţile Boldu, Vernești şi Cislău.

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Imobilele erau utilizate cu diferite destinații de persoanele bănuite, doi bărbați de 51 și 44 de ani din localitatea Boldu, respectiv localitatea Unguriu.

La adresele percheziţionate au fost identificate și ridicate o armă lungă cu aer comprimat, două cutii cu alice metalice, deţinute fără drept, o pușcă lungă tip airsoft, o armă de vânătoare, artizanală, și un număr de 10 cartușe.

Cercetările sunt continuate în cazul ambilor bărbați pentru comiterea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.