Patru sute de abonați din comuna Brădeanu au rămas fără curent

Ca urmare a fenomenelor meteorologice deosebite produse în ultimele ore în județul Buzău, a fost afectată parțial o linie electrică aeriană de 20 kV și 5 posturi de transformare. În acest moment este întreruptă alimentarea cu energie electrică a unui număr de 400 de abonați din localitatea Brădeanu.

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord acționează în teren cu 9 echipe pentru a remedia defecțiunile, acest număr urmând să fie suplimentat pentru a rezolva în cel mai scurt timp problemele produse de fenomene precum vânt puternic și ploaie înghețată.

Pe de altă parte, CNAIR anunță că începând cu ora 18:00 s-a deschis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de drum DN 2B, între Buzău și Șendreni (km 3+800 – km 125+571).

La acest moment se circulă în condiții de iarnă. Polițiștii buzoieni le recomandă șoferilor să circule cu prudență, cu viteză adaptată permanent condițiilor meteo și de trafic, precum și să respecte indicațiile echipajelor de poliție aflate în trafic sau în punctele de informare. De asemenea la acest moment, nu sunt impuse alte restricții de trafic, iar pe majoritatea drumurilor se circulă în condiții de iarnă.