Pas important în proiectul de extindere a rețelei de gaze naturale în trei mari comune de lângă Buzău

Proiectul privind extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în zonele rurale din Județul Buzău prinde contur. Societatea Transgaz SA Mediaș a obținut certificatul de urbanism solicitat Consiliului Județean Buzău pentru lucrarea ”Conductă de transport gaze naturale Vernești – Mărăcineni – Poșta Câlnău”.

Vestea a fost transmisă de prefectul Carmen Ichim, în cadrul întâlnirii pe care a convocat-o cu edilii comunelor Mărăcineni, Vernești și Săpoca, precum și cu reprezentanți ai Consiliului Județean Buzău, Secției de Drumuri Naționale, Direcției Silvice și ai Agenției pentru Protecția Mediului Buzău.

Carmen Ichim le-a solicitat autorităților prezente să trateze cu prioritate emiterea tuturor actelor necesare pentru construcția conductei care va subtraversa mai multe căi de comunicație (drumuri naționale, județene, comunale, căi ferate), precum și rețele de apă și canalizare.

Societatea Transgaz SA Mediaș a obținut certificatul de urbanism solicitat Consiliului Județean Buzău pentru lucrarea Conductă de transport gaze naturale Vernești – Mărăcineni – Poșta Câlnău și a demarat procedura de obținere a acordurilor și avizelor necesare pentru emiterea autorizației de construire a obiectivului.