Parlamentar PNL, despre deputatul Daniel Ghiță, fost luptator K1: Avem un Șoșoc și în Camera Deputatilor! Când nu doarme, face circ!

Liberalul Claudiu Chira, fostul director de la Grădina Zoo din Timişoara, l-a trimis în colţ pe fostul luptător K1, Daniel Ghiţă, în trecut membru al Partidului România Unită, acum deputatul PSD de llfov, scriu jurnalistii de la adevarul.ro

Claudiu Chira, deputat PNL de Timiş, l-a criticat pe Daniel Ghiţă, fostul luptător de K1, intrat în Parlament pe listele PSD Ilfov, într-o postare pe Facebook. Fostul director al Grădinii Zoologice din Timişoara a fost revoltat că Ghiţă nu poartă mască şi vorbeşte neîntrebat .
“Avem un Şoşoc şi în Camera Deputaţilor! Când nu doarme, face circ! Dovada clară ca pumnii şi picioarele încasate în cap nu duc la nimic bun!”, a scris Chira pe Facebook.
Deputatul liberal a postat şi o fotografie în care Daniel Ghiţă pare că moţăie.
“Nu l-aş putea numi un coleg. Cred că nu e coleg cu niciunul dacă nu poate să ne respecte pe noi, să se respecte pe el. Se face de râs, deja toată lumea râde, de când a început mandatul el face numai circ, câteodată mai şi doarme. Mă deranjează şi că nu purta mască, şi că vorbeşte neîntrebat. În Parlamentul României se vorbeşte când ţi se dă cuvântul de la tribună, nu se urlă ca un descreierat din sală. Nimeni nu face aşa ceva. E primul caz din Camera Deputaţilor care se manifestă în felul acesta. I s-a atras atenţia şi astăzi. Eu chiar stăteam mai în spate şi chiar nu auzeam ce spune prim-ministrul Câţu…Pune tot felul de întrebări peste toată lumea, vorbeşte pur şi simplu neîntrebat, urlă fără mască în Parlament, nu respectă nicio regulă, nicio cutumă parlamentară. Jumătate din colegii parlamentari sunt noi, dar nimeni nu se manifestă în felul ăsta”, a declarat Claudiu Chira pentru Expressdebanat.ro.

Şi Ben Oni Ardelean, un alt deputat PNL de Timiş, a atras atenţia asupra atmosferei de la dezbaterile parlamentare.

„…Totodată, sunt mâhnit de atmosfera demnă de un stadion de fotbal din Parlament. În viziunea mea, această funcţie sacră, încredinţată de cetăţean, te obligă la un comportament demn, la o anumită ţinută, la respectarea regulilor şi a instituţiei în care te afli- te obligă să dai tot ce este mai bun pentru cei pe care îi reprezinţi. Ce se întâmplă astăzi aici este dezamăgitor!”, a scris Ben Oni Ardelean pe Facebook.

Acum, în Parlamentul Romaniei, prim-ministrul Florin Cîţu prezintă Bugetul României pe anul în curs. Guvernul României propune un buget bazat pe principii liberale, cu sume record pentru investițiile publice- 61,4 miliarde lei (5,5% din PIB).

Salut declarația premierului de a analiza stadiul execuției bugetare din șase în șase luni, cu mandatele ministrilor pe masă. România nu are timp de bâlbâieli, iar următorii patru ani sunt decisivi pentru viitorul nostru. Astfel, cine nu se ridică așteptărilor și standardelor impuse va fi înlocuit!

Totodată, sunt mâhnit de atmosfera demnă de un stadion de fotbal din Parlament. În viziunea mea, această funcție sacră, încredințată de cetățean, te obligă la un comportament demn, la o anumită ținută, la respectarea regulilor și a instituției în care te afli- te obilgă să dai tot ce este mai bun pentru cei pe care îi reprezinți. Ce se întâmplă astăzi aici este dezamăgitor!

Nu avem în față ani ușori pentru România, însă cu ajutorul lui Dumnezeu, cu experiența și buna-credință pe care o punem în serviciul public sunt sigur că vom reuși! Împreună pentru România!🇷🇴

SURSA:adevaril.ro