Organizațiile locale ale PSD Buzău, în febra alegerilor interne. Lucian Romașcanu pregătește echipe puternice pentru campania din 2024

Alegerile pentru funcțiile de conducere în organizatiile locale ale PSD Buzău au debitat vineri, 26 august 2022.

Conducerea Partidului Social Democrat spune că prin această acțiune pregătiește echipe puternice care să câștige la scrutinul electoral din anul 2024.

„Vineri, 26.08.2022, am pornit un proces extrem de important pentru democrația interna a Partidului Partidul Social Democrat, alegerile pentru pozițiile de conducere în organizatiile locale ale partidului.

În cele trei zile de până acum am participat, în calitatea mea de președinte interimar al PSD Buzau, la adunările generale din 11 comune în urma cărora avem conduceri alese, în frunte cu președinți harnici și dedicați:

⭕ PSD Bisoca –
⭕ PSD Mânzălești –
⭕ PSD Sărulești –
⭕ PSD Vintilă Vodă – oman
⭕ PSD Pătârlagele –
⭕ PSD Siriu –
⭕ PSD Nehoiu –
⭕ PSD Cochirleanca –
⭕ PSD Ghergheasa –
⭕ PSD Bălăceanu –
⭕ PSD Podgoria –

Alegerile din 2024 vor găsi Partidul Social Democrat pregătit, cu echipe puternice, pentru a câștiga toate cele patru runde și pentru a oferi românilor ceea ce am oferit de fiecare dată când am guvernat: creștere economică, bunăstare, viitor în țara lor.” a declarat președintele interimar al PSD Buzău, Lucian Romașcanu.

Urmărește-ne pe Google News