O postare pe Facebook dă Poliției pe tavă doi indivizi care au găsit actele unui BMW

A pierdut actele autoturismului pe care voia să îl vândă însă i-a identificat pe găsitorii lor cu ajutorul unor camere de supraveghere. Este pățania unui tânăr întors recent din străinătate. El a decis să pună pe Facebook capturi cu momentul găsirii documentelor, pentru a identifica personajele.

Într-o recentă postare pe Facebook, Ionuț O. a scris că a pierdut actele unui autoturism BMW, în cartierul Micro XIV, în dreptul vulcanizării Clio. ”Au fost gasite si luate de aceste doua persoane! BRIEF MIC bmw 318. Ofer recompensa celui ce mi le aduce sau cine imi poate da detalii despre cele doua persoane in varsta!”, este mesajul care infatisează setul de capturi.

Ionuț ne-a declarat că pentru cei doi găsitori, documentele nu au nicio valoare. ”Nu au ce să facă cu ele. Pot doar să mi le dea sau să le arunce. Din păcate eu nu pot să vând mașina fără ele. Puteau să le lase în magazin sau la un magazin din apropriere. Nu știu ce au sperat de au plecat cu ele”, ne-a spus Ionuț.

Ionuț speră ca, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii să ajungă cât mai repede la cei doi indivizi.

22046892_1407785352624377_1667108251627137744_n