O femeie din Râmnicu Sărat a murit într-un grav accident produs în Anglia. Aducerea sicriului acasă costă peste 4.000 de euro

Tragedie uriașă petrecută în Anglia, acolo unde o buzoiancă de 36 de ani, mama a doi copii minori, a murit în urma unui accident rutier cumplit. Corina Diaconu era stabilită acolo de aproape 6 ani, iar acum se întoarce în țară, în sicriu. Pentru a repatria trupul neînsuflețit al femeii, familia are nevoie de 4.000 de euro.

Corina avea doi copii și lucra din greu pentru a încerca să-și întrețină familia și cele două case, cea din România și cea din Anglia. A avut două relații de durată, cu un român și cu un nigerian, din care au rezultat cei doi copii, o fată de 12 ani și un băiețel de 2 ani jumate.

Conform bournemouthecho.co.uk, mașina în care se afla Corina a intrat în coliziune cu o altă mașină. În ciuda eforturilor depuse de medici, Corina a murit. Alți cinci oameni rămăseseră blocați, patru dintre ei fiind răniți grav.

Cei care au cunoscut-o pe Corina sunt profund îndurerați. O prietenă a acesteia a împărtășit detalii despre viața femeii, parcă ruptă din filme.

„Este vorba despre prietena mea, Corina Diaconu, care urma să împlinească 36 de ani în data de 18 martie. Din nefericire, ieri dimineață a decedat în urma unui accident de mașină când se întorcea de la muncă. Avea doi copii, o fată de 12 ani, Ana, care este în grija unei mătuși la Suceava și urma să o aducă la vară în Anglia, și un băiețel de doi ani jumate pe nume Ty care a rămas aici, în Anglia, la tatăl lui. Era în Anglia de vreo 5-6 ani. Era asistentă medicală și muncea exagerat de mult ca să poată întreține amândouă casele, cea din România și cea de aici. Fata o are cu un român cu care a fost căsătorită și de care era divorțată. Băiatul este făcut cu un nigerian cu care a avut o relație de câțiva ani, relație recunoscută de legea engleză ca parteneriat civil. Am luat legătura cu familia din România, îmi vor trimite o procură ca să mă pot ocupa de toate demersurile. Așteptăm ancheta poliției și abia apoi vom face demersurile de repatriere. (…) Ea era despărțită și de tatăl băiatului și își creștea singură băiatul. O ajuta o familie care locuia împreună cu ea. Muncea enorm, era o fată foarte sufletistă și săritoare,” a declarat pentru Spynews prietena Corinei, Laura Hota.

Corina Diaconu s-a născut în municipiul Râmnicu Sărat, a terminat Liceul Teoretic ”Ștefan cel Mare”, a urmat o școală postliceală sanitară și după aceea Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale. În urmă cu aproape șase ani s-a stabilit în Marea Britanie unde a lucrat în ultima perioadă ca asistent medical. Pe 18 martie, urma să împlinească 36 de ani. Familia are nevoie de 4.000 de euro pentru a repatria trupul neînsuflețit al Corinei, scriu apropiații Corinei pe Facebook.