O elevă de clasa a XII-a din Mărăcineni s-a spânzurat. Gestul extrem, comis după o ceartă cu iubitul

O familie din Mărăcineni trece prin clipe de coșmar după ce fiica de 18 ani s-a spânzurat într-o anexă a locuinței. Mihaela a fost găsită fără suflare, într-o anexă a locuinţei, chiar de către tatăl său. 

Familia a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul poliţiei şi pe cel al cadrelor medicale de la Ambulanță.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ pentru cercetări.

IPJ Buzău a fost sesizat printr-un apel la 112 de către tatăl tinerei despre eveniment. Poliţiştii buzoieni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru cercetări, fiind deschis la acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă. Sunt aşteptate rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Conform sursei, nu au fost găsite urme de violenţă asupra tinerei. Fata s-ar fi sinucis după o ceartă cu iubitul ei, pe care ar fi avut-o în urmă cu o zi.

Mihaela era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic de Meserii și Servicii din Buzău și era cunoscută drept o elevă silitoare, ambițioasă și serioasă. Ea făcea parte dintre elevii care au beneficiat de stagii de pregătire în străinătate, fiind elevă la profilul „tehnician în gastronomie”.

Vestea tragică a șocat colectivul de elevi și profesori de la liceul unde învăța Mihaela. Conducerea unității de învățământ a amenajat un loc special pe holul principal, în memoria tinerei eleve.

Urmărește-ne pe Google News