Noi achiziții în organizația liberală de la Mărăcineni: „Proiectul nostru devine tot mai serios”

#image_title

Organizația liberală de la Mărăcineni, în fruntea căreia se află profesorul Constantin Coman, s-a întărit cu doi noi membri, cu experiență politică.

Fosta candidată la fotoliul de primar din Mărăcineni, la alegerile din 2016, Doina Andreiu, a fost prezentată luni în cadrul unei conferințe de presă, drept membru de bază al organizației locale.

„M-am alăturat echipei PNL Mărăcineni întrucât am considerat dintotdeauna că și femeile au potențial în a îmbunătăți situația din comunitățile unde trăiesc. Lucrând în Primărie și văzând mai multe nereguli, am hotărât să candidez în 2016” a precizat Doina Andreiu.

Cosmin Petrache este cealaltă achiziție cu care liberalii din Mărăcineni speră să schimbe scorul electoral la alegerile de anul viitor.

„Am ales să mă alătur organizației PNL Mărăcineni, văzând că principalul punct al programului electoral al președintelui organizației locale, Constantin Coman, constă în susținerea tinerilor de a face politică și în susținerea antreprenorilor.” a precizat Cosmin Petrache.

Organizația liberală din Mărăcineni, înființată în toamna anului trecut de Constantin Coman, fost cadru didactic la Seminarul Teologic și la Colegiul Pedagogic „Spiru Haret”, se dorește a fi principalul vârf de lance al opoziției locale din comuna Mărăcineni. “Arătăm cum prin prezența de noi membri proiectul nostru devine tot mai serios, mai credibil. Oamenii pe care îi vedeți astăzi au ales să ni se alăture tocmai pentru că ei cred într-un proiect al PNL-ului. În acest proiect transparența, seriozitatea, respectarea inițiativelor propuse de către cetățeni, mai ales promovarea tinerilor și femeilor în politică, încurajarea și susținerea inițiativei private care de altfel este un punct major al liberalismului, vor încerca să devină realitate și la Mărăcineni.” a mai precizat șeful filialei PNL Mărăcineni, Constantin Coman.

Urmărește-ne pe Google News