Neregulile care au condus la moartea unui bărbat de 47 de ani, sub remorca unui tractor

Ancheta declanșată de polițiști după ce un bărbat de 47 de ani, din Bădila, comuna Pârscov, a murit călcat de remorca unui tractor a scos la iveală mai multe ilegalități care au stat la originea tragediei. Vehiculul era condus de un adolescent care, pe lângă faptul că nu avea dreptul să conducă, era și băut.

Din primele verificări efectuate de echipa de cercetare la faţa locului a rezultat faptul că bărbatul care se afla pe axul de susţinere al unei semiremorci s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, fiind acroşat de vehicul.

Ansamblul de vehicule, format din tractor şi semiremorcă, era condus de un adolescent în vârstă de 16 ani, din localitate, iar în urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că minorul nu posedă permis de conducere şi, de asemenea, vehiculele conduse de acesta nu erau înmatriculate sau înregistrate în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 47 de ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.