Naționala de fotbal a primarilor din Romănia, calificată în finala Campionatului European din Germania

Naționala de fotbal a primarilor România a scris din nou istorie  după s-a calificat joi în finala Campionatului European de Fotbal al Primarilor.Tricolorii cu Gabi Mureșan și Stelian Gioabă în teren atacă vineri finala, având mari șanse să învingă selecționata Cehiei.

Selecționata primarilor din România  a învins în sferturi la scor de forfait, 6 la 0, în partida cu selecționata Germania 2, țara organizatoare a turneului.A urmat victoria de joi după ce tricolorii au reușit să se impună din nou împotriva selecționatei Croației.

Tricolorii i-au avut în teren pe celebrul Gabi Mureșan, fost jucător al Năționalei României dar și pe edilul comunei Stâlpu din județul Buzău, Stelian Gioabă, jucător legitimat în Liga a IV-a .

Primarii din România vor mai avea un hop de trecut vineri, când vor juca finala cu echipa primarilor din Cehia.

Dacă reușesc să învimgă și în această partidă, tricolori vor putea câștiga titlul continental în urma unor evoluții de zile mari.

Naționala Primarilor din România a dispus până acum de selcționatele Cehiei cu 4 la 0, Moldovei scor 5 la 1 și Croatiei scor 7 la 1, in sferturi reușind să înnvingă din nou la un scor de neprezentare, după ce au surclasat cu 6 la 0 selecționata Germaniei 2.

La selecționata primarilor din România, evoluează alături de fostul mijlocaș defensiv al formației CFR Cluj, Gabi Mureșan, și edilul comunei Stâlpu din județul Buzău, Stelian Gioabă, cooptat ca titular pe post de fundaș central.

De patrui ani, Gabi Mureșan ocupă fotoliul de primar al comunei Apold, din județul Mureș, la scurt timp el fiind chemat din nou la „națională”

Stelian Gioabă este singurul edil din județul Buzău, selecționat să joace titular în naționala primarilor, echipă care emite pretențiii la câștigarea titlului continental.

La turneul organizat la Leipzig în Germania participă16 echipe: Germania 1, Italia, Ucraina 1, Slovacia 2, Cehia 1, Slovenia, Polonia, Ucraina 2, Slovacia 1, Sud-Tirol, Austria, Germania 2, România, Moldova, Croația și Cehia 2.