Mobilizare pentru depistarea unui minor de 14 ani, dat dispărut de 2 zile. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Un adolescent de 14 ani din localitatea Năeni, care a plecat de la domiciliu de două zile și nu a mai revenit , este căutat de poliție în tot județul Buzău. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Adolescentul a plecat de la domiciliu pe data de 2 februarie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Înainte de a pleca de acasă, Edmond Andrei Iuga s-a certat cu mama lui, care i-ar fi luat telefonul mobil.

Băiatul căutat are aproximativ 1,70 m înălțime și 60 de kilograme, având ca particularitate o cicatrice de aproximativ 2 cm situată pe frunte, deasupra sprâncenei drepte.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare maro cu gri, pantaloni sport de culoare închisă, iar în picioare purta papuci.

Anterior, minorul ar mai fi plecat de acasă. În trecut, el a fugit la prietena lui de la acel moment, care era din județul Prahova.

Polițiștii au făcut verificări și acolo însă adolescentul nu a fost găsit. Căutări se fac acum în localitatea Năeni, în împrejurimi, dar și în restul județului.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.