Moartea unui copil de cinci ani, anchetată de poliție. A început să se simtă rău după ce a mâncat sarmale și clătite

Durere fără margini într-o familie din comuna buzoiană Gălbinași, care și-a pierdut fiul în vârstă de cinci ani. Părinții cred că nenorocirea a fost cauzată de o toxiinfecție alimentară, însă necropsia le va confirma sau infirma suspiciunile. Copilul s-a stins la o zi după ce a mâncat sarmale și clătite.

Totul a început sâmbătă la prânz după ce familia din Buzău a servit masa la casa pe care o are în localitatea Tăbărăști, unde oamenii dețin o exploatație agricolă.

Cu toții ar fi mâncat sarmale și clătite. La câteva ore după masă, atât copilul cât și părinții au început să se simtă rău. Toată noaptea de sâmbătă spre duminică, băiețelul de cinci ar fi vomat.

Pentru că nu dădea semne să-și revină, a doua zi, tatăl copilului, care de asemenea se simțea rău, l-a urcat în mașina personală pentru a-l duce la spital, dar a sunat și la 112 cerând ajutor medical.

Acesta a întâlnit Ambulanța la intrarea în Buzău, unde l-a predat pe copil personalului medical care l-a transportat apoi la Spitalul Județean. În ciua tuturor încercărilor medicilor de a-l stabiliza, băiețelul a murit duminică în jurul orei 17.00.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă și așteaptă rezultatele necropsiei pentru a elucida cazul.