Mii de familii din Buzău, amenințate cu sistarea apei calde menajeră

Conducerea RAM Buzau aduce la cunoștința buzoienilor racordați la sistemul centralizat de încălzire că prin notificarea transmisă de ECOGEN ENERGY(CET) către Regia Autonomă Municipală RAM Buzău se anunță sistarea furnizării apei calde menajere, începând cu 17 august 2019.

”Facem precizarea că ne aflăm, din nou, în aceeași situație ca în 2 aprilie 2019 când, în mod abuziv, ECOGEN a sistat furnizarea agentului termic, chiar dacă RAM Buzău era cu plățile la zi și toate clauzele contractuale respectate. Ne exprimăm totuși speranța ca acest abuz să nu se repete și de aceasta dată”, se arată într-un comunicat al furnizorului de căldură și apă caldă menajeră.

Imediat după oprirea încălzirii începând cu 2 aprilie 2019, Primăria municipiului și RAM Buzău au luat măsuri pentru găsirea soluțiilor alternative necesare asigurării apei calde și a încălzirii pentru apartamentele și instituțiile rămase racordate la SACET, în cazul în care se va proceda la fel.

Conducerea RAM cere scuze clienților pentru disconfortul creat de acest context și îi asigură că se depun eforturi pentru asigurarea acestui serviciu către buzoieni.