Metodă de plată high-tech la o asociație de proprietari din Buzău. Abuzurile și cheltuielile inutile, eliminate

Asociația de Proprietari PT 29-1 de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău intră în era digitală de la 1 ianuarie 2019. Proprietarii au achiziționat o platformă web ultramodernă care va permite plata online prin intermediul unei aplicați specializate.

Este vorba de o premieră în domeniul asociațiilor de proprietari din județul Buzău.

20181217_093941

Implementarea acestei platforme digitale gazduită la adresa de internet blocmanager.net , va permite pe lângă plata cu cardul a cheltuielilor de întreținere și vizualizarea achizițiilor și consumului nominal lunar al fiecărui membru.

La Oradea spre exemplu toate asociațiile funcțiomează după această metodă modernă, ce permite verificarea în timp real de către fiacare.membru proprietar a banilor din cont dar și a sumelor cheltuite de către administratori.

Abuzurile dar și furturile din gestiune sunt complet eliminate întrucăt transparența funcționării asociației eate garantată. „Fiecare membru se poate loga printr-o aplicație specială si poate cere socoteală administratorului pentru sumele calculate,  cheltuieli sau decizii luate în numele lor. Este clar că niciun adimistrator nu va mai putea face abuzuri pentru că va ști că este controlat întimp real .Vom elimina complet și eventualele tentative de furt din gestiune prin implementarea acestui program inovator” a declarat Constantin Ionescu, Vicepreședintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari din Buzău.