Mașină în flăcări, la scurt timp după ce a fost scoasă din service

Panică în această dimineață, la marginea municipiului Buzău. Un autoturism a luat foc din senin, pe strada Stadionului, cel mai probabil din cauza unui incendiu la instalația electrică a mașinii. Din fericire, n-au fost victime, iar pompierii au stins în scurt timp incendiul.

Autoturismul se afla parcat pe strada Stadionului, în momentul în care au izbucnit incendiul. Proprietarul mașinii a văzut din casă cum din mașina ies flăcări și a sunat imediat la 112.

La fața locului a intervenit o autospecială de stingere și un echipaj de prim ajutor. Pompierii au stins in scurt timp incendiul, care se manifesta la instalația electrică a motorului.

Politiștii au deshis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările in care a luat foc autoturismul.

Mai târziu, un autocamion ce transporta un utilaj a luat foc pe raza localităţii Sălcioara, comuna Ghergheasa. Incendiul s-a manifestat în cabina autocamionului.

Pentru stingerea lui au acționat două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri din Râmnicu Sărat. Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al ISU Buzău, nu sunt victime în acest incendiu.