Mașină distrusă de un incendiu violent pe strada Horticolei din Buzău

O femeie aflată la volanul unui autoturism cuprins de flăcări avut tăria să oprească și să coboare înainte ca incendiul să ajungă în habitaclu. Încidentul s-a petrecut marți după amiază pe strada Horticolei din Buzău.

Pompierii buzoieni au fost solicitați pentru stingerea incendiului care a cuprins un autoturism, în timp ce rula pe Strada Horticolei, din municipiul Buzău.

La fața locului s-au deplasat echipaje cu o autospecială de stingere și o cisternă de realimentare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău. Intervenția a fost dificilă și de durată, răstimp în care traficul pe strada Horticolei a fost dirijat de polițiști pe un singur sens.

Mașina a ars câteva minute bune ca o torță. Autoturismul, un Ford Focus, se afla în mers, moment în care s-a produs un scurtcircuit electric. Șoferița aflată la volanul mașinii a oprit motorul și a reușit să iasă înainte ca flăcările să cuprindă brusc și interiorul.

Mai mulți martori spun că au auzit și o bubuitură, cel mai probabil atunci când focul a ajuns la conductele pentru alimentarea motorului cu combustibil. Din păcate, autoturismul a ars în proporție de sută la sută, transmit reprezentanții ISU.

Urmărește-ne pe Google News