Mașină de poliție implicată într-un accident rutier, la Râmnicu Sărat

O autospecială a Poliției Râmnicu Sărat, a fost implicată sâmbătă într-un accident de circulație, pe DN2-E85, la limita județelor Buzău și Vrancea. Mașina în care se aflau doi agenți de poliție a fost grav avariată în urma incidentului rutier.

Agenții de la circulație ajunși la locul accidentului, au stabilit că vina ar aparține chiar polițistului care se afla la volan, un agent în vârstă de 47 ani, care a și fost sancționat contravențional.

Potrivit IPJ Buzău, în data de 18 septembrie, ora 10.35, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier.

”În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism”, a comunicat Biroul de presă al IPJ.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Ulterior, conducătorul autospecialei a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.