Marfă expusă ilegal, confiscată și predată de poliția locală Cantinei de Ajutor Social

Au crezut că dau lovitura dacă își întind prăvăliile pe toată strada însă nu a fost deloc așa. Este vorba despre comerciantii de legume și fructe de pe stada Transilvaniei din Buzău, care au ocupat trotuarele cu tone de marfă expusă la vânzare.

Zilele trecute, comercianții au primit vizita polițiștilor locali, care i-au amendat pe patronii aprozarelor de pe trotuar. De asemenea, marfa expusă ilegal a fost confiscată și predată Cantinei de Ajutor Social a Primăriei.

După nenumarate plângeri de la buzoieni supărați că se împiedică de tarabele expuse pe trotuarele de pe strada Transilvaniei, polițiștii locali au mers în control la comercianții „arătati cu degetul”.

Oamenii legii s-au convins că acuzațiile sunt reale. În mai multe zone de pe strada, erau scoase la vânzare, pe jumătate din trotuar, sute de kilograme de marfă, în principal legume de sezon.

Comercianții găsiți în neregulă au primit amenzi din partea polițiștilor locali. Amenzi au primit și alți comercianți din oraș care efectuau comerț ilicit de produse.

Bunurile confiscate au fost predate Cantinei de Ajutor Social a Primăriei Buzău. Actiunile polițiștilor locali vor continua, pentru descurajarea comerțului ilicit, dar și inestetic.