Marcel Ciolacu: Îl susţin 100% pe Constantin Toma în realizarea obiectivului de unire a Buzăului cu comuna Ţinteşti!

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că îl susţine pe primarul Constantin Toma privind realizarea unirii municipiului Buzău şi comunei Ţinteşti. Liderul este de părere că realizarea acestui obiectiv al primarului va aduce mai multe beneficii.

„Îl susţin 100% pe Constantin Toma în realizarea obiectivului de unire a Buzăului cu comuna Ţinteşti! O şansă imensă de dezvoltare pentru un municipiu de top va fi referendumul din 26 septembrie privind unirea municipiului Buzău cu comuna Ţinteşti! O şansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiţii şi locuri de muncă! De aceea îi îndemn pe toţi să spună ”Da” demersului iniţiat de primarul Constantin Toma! Îi îndemn să îi ofere toate instrumentele necesare pentru a duce Buzăul la următorul nivel de dezvoltare”, a transmis Ciolacu, conform unui comunicat de presă.

El a adăugat că demersul nu duce doar la „dublarea teritoriului”, ci şi la locuri de muncă mai bine plătite sau construcţia unui spital pentru locuitorii judeţului.

„Primarul Constantin Toma a demonstrat deja că are o viziune modernă pentru transformarea Buzăului într-unul dintre cele mai performante municipii din România din punct de vedere economic şi social. Realizările de până acum sunt o garanţie că şi Referendumul din 26 septembrie reprezintă un nou pas în atingerea potenţialului uriaş de dezvoltare pe care îl are Buzăul. Şi aici nu vorbim doar de dublarea teritoriului! Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înfiinţate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploieşti – Buzău – Paşcani – Siret) şi construit un spital municipal care să deservească toţi locuitorii judeţului”, a mai adăugat el.

Referendumul pentru unirea celor două teritorii va fi organizat în data de 26 septembrie, atât în municipiul Buzău, cât şi în comuna Ţinteşti.