Mai mulți abonați din Unguriu, Chiliile și municipiul Buzău, temporar fără apă potabilă, pe 11 și 12 octombrie

Compania de Apă Buzău anunță sistarea temporară a furnizării apei potabile în mai multe zone din comunele Unguriu și Chiliile precum și la PT 17 din municipiul Buzău. Măsura va fi în vigoare pe 11 și 12 octombrie.  în urma unor  lucrări de întreținere la rețelele de alimentare.

DATA : 11.10.2023

Lucrare programată în UAT Chiliile, localitatea Crevelești, în data de 11.10.2023, în intervalul orar 09:00-16:00, pentru lucrări de mentenanță la rezervor tampon.

Vor fi afectați 30 de utilizatori. La reluarea alimentării cu apa în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apa tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, le recomandăm clienților să nu folosească apă în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Compania de Apă S.A. Buzău

DATA : 11.10.2023

Lucrări de spălare rezervor, în localitatea Unguriu, în data de 11.10.2023, în intervalul orar 08:20 – 20:00. Pe durata lucrării se va opri furnizarea apei pe strazile Șoseaua Nouă, Mihai Viteazu (parțial), Cânepiștei.

Afectați 200 de abonați casnici și 2 agenți economici. La reluarea alimentării cu apa în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apa tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, le recomandăm clienților să nu folosească apă în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.
Compania de Apă S.A. Buzău

DATA : 12.10.2023
Lucrări de înlocuire contor branșament, în Buzău, în data de 12.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 11:00. Pe durata lucrării se va opri furnizarea apei la PT 17, bloc D2, bloc C6.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apa tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, le recomandăm clienților să nu folosească apă în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Compania de Apă S.A. Buzău