Mai multe localități din județul Buzău, fără apă, din cauza unor avarii la rețelele de curent electric

Viscolul puternic a lăsat fără curent mai multe locallități din județul Buzău din cauza ruperii unor conductori electrici. Penele de curent au afectat atât infrastructura de telecomunicații cât și pe cea de alimentare cu apă din mai multe localități din județul Buzău.

“Va informam ca din cauza lipsei tensiunii electrice suntem în imposibilitatea furnizării apei potabile în localitățile: Sasenii Noi, Măgura, Paltineni și Grebanu. De asemenea, pe Valea Buzăului, de la Pătârlagele și până la Nehoiu nu funcționează nicio linie telefonică. Orice neregulă sau problemă la sistemul de canalizare sau apă potabilă  se poate sesiza numai la numărul de telefon 0238 938.” Se precizează într-un comunicat al Companiei de Apă Buzău.

UPDATE ora 20

Compania de Apă a reluat furnizarea cu apă potabilă în Măgura, Paltineni și Sasenii Noi, doar localitatea Grebanu rămâne cu afectare utilizatori.

Liniile telefonice au devenit din nou funcționale. Orice sesizare sau neregulă la sistemul de apă și canalizare se poate sesiza la numărul de telefon 0238 938.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News