Compania de Apă va deschide puncte de lucru în mai multe zone din județ

Conducerea operatorului regional de apă a anunțat că nu va face angajări pentru noile puncte de lucru, fiind folosit pentru deservirea acestora personal deja existent în organigrama societății.

Noile puncte de lucru ale Companiei de Apă vor fi amenajate în localitățile Măgura, Ciuta, Năeni, Fințești, Cozieni, Padina și Calvini.

Decizia a fost luată în ședința Adunarii Generale a Actionarilor Companiei de Apă Buzău, care a avut loc la începutul săptămânii.

Personalul care va asigura funcționarea celor șapte noi puncte de lucru este cel care a deservit până acum rețeaua de apă și serviciul de furnizare a acestuia în cele șapte localități. În caz de nevoie, vor fi detașați temoparar angajați ai companiei de la alte puncte de lucru.

Amenajarea noilor puncte de lucru se va realiza începând cu anul viitor, costurile aferente fiind incluse în bugetul companiei pe anul 2018.

Tot în cadrul ședinței Adunarii Generale a Actionarilor Companiei de Apă Buzău s-a mai hotărât inventarierea tuturor activelor pe care compania le deține în cele șapte localități unde vor apărea noile puncte de lucru.