Magazinul Lidl este închis timp de două zile. După redeschidere îi așteaptă pe clienți cu oferte speciale

Conducerea Lidl anunţă că magazinul din Buzău, de pe Aleea Sporturilor, va fi închis astăzi și mâine. Astfel, magazinul Lidl se va redeschide pentru buzoieni în data de 28 septembrie. Motivul pentru care s-a recurs la această decizie este legat de lucrări de modernizare.

„Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl îşi va întâmpina clienţii cu un nou aspect, mai modern şi mai apropiat de dorinţele lor. În noul design al magazinului signalistica va fi realizată în culorile alb şi negru, pentru o lizibilitate sporită. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte economisirea de energie, dar şi funcţionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienţii să găsească mai uşor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale. De la redeschiderea de joi, 28 septembrie, şi până duminică, 1 octombrie, magazinul Lidl de pe Aleea Sporturilor, Nr. 12 A, îi va aştepta pe clienţi cu oferte speciale şi cu reduceri”, se arată în comunicatul Lidl.

De la redeschiderea de joi, 28 septembrie, și până duminică, 1 octombrie, magazinul Lidl Buzău îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.