Luna surprizelor cinematografice: Sputnik și Coming 2 America se văd pe marile ecrane, în exclusivitate la Happy Cinema

În plin sezon de vară, filmele de toate genurile iau cu asalt cinematografele. Fie că esti fan filme de comedie, horror, de acțiune sau SF, animație sau documentar, cu siguranță există ceva pe placul tău.

Noi îți propunem două producții pe care le poți vedea în Buzău doar la Happy Cinema din Galleria Mall.

Suspansul se instalează odată cu thrillerul SF Sputnik, cu premiera pe data de 30 iulie, care aduce pe marile ecrane povestea astronautului Konstantin Veshnyakov revenit pe Pamânt, supraviețuitor al unei misiuni spațiale și gazdă pentru un simbiot extraterestru. Pe fondul acestei situații neobișnuite, eroul sovietic trăiește o dramă personală la care încearcă să găsească raspuns.
„De-a dreptul captivant. Mătură pe jos cu multe dintre filmele de la Hollywood”, remarcă Alex Saveliev, de la publicația Film Threat.
În special pentru fanii filmului “Alien”, Sputnik este un must-see, așa că pune-l în agenda de evenimente pentru perioada imediat urmatoare.

A doua propunere este o comedie care, cu siguranță, te va binedispune. În Coming 2 America, Eddie Murphy revine în rolul prințului Akeem; el descoperă că are un fiu de care nu avea cunoștintă și pe care trebuie să îl gasească pentru a evita pierdera regatului. Călătoria înapoi în Queens pentru recuperarea fiului se dovedește a fi o aventură presărată cu o mulțime de momente și situații hilare.
Surpriza pe care Happy Cinema le-o oferă buzoienilor este accesul gratuit pentru vizionarea acestui film, până pe 23 august. Mergi la cinematograf, spui că vrei să vezi filmul și primești cadou biletul. Este chiar atât de simplu! Accesul la proiecțiile acestui titlu se face în limita locurilor disponibile în sală. Așa că nu mai sta pe gânduri și hai la cinema! Cu un hohot de râs, toți suntem datori 🙂

Misiunea Happy Cinema este să ofere spectatorilor o experiență cinematografică
accesibila, în condiții de calitate decente. În viitor, buzoienii se vor bucura și de alte
oferte-surpriză, promoții, dar și de filme, documentare sau concerte, în exclusivitate.

Pentru detalii despre programul filmelor, rezervări și achiziții de bilete
vizitează www.happycinema.ro

În august, ne vedem la cinema! La Happy Cinema!

Urmărește-ne pe Google News