Lucrările la rețeaua de gaze din Poșta Câlnău avansează în ritm accelerat. Primele branșamente, din această vară

#image_title

Iarna neobișnuit de caldă  a ținut cu constructorii care lucrează de zor la introducerea rețelei de gaze în comuna Poșta Câlnău. Ritmul lucrărilor este extrem de bun iar executanții speră ca rețeaua să fie finalizată parțial încă din această vară.

Introducerea rețelei de gaze la Poșta Câlnău este una dintre cele mai importante investiții din istoria localității.

Vestea bună estè că lucrările se realizează într-un ritm alert în acest weekend ajungând  până în satul Poșta Câlnău, spre bucuria sătenilor.

„Nici acum când văd muncitorii la lucru nu-mi vine să cred că vom avea gaze. Adică o să scăpăm și de grija lemnelor și de butelie. Vreau să le mulțumesc celor care s-au implicat și au luptat pentru acest proiect” ne-a declarat Stan Ilie un localnic din Poșta Câlnău.

„Am aflat că vom avea gaze și ne bucurăm pentru că o scăpăm de multe chinurii, cu lemnele, cu făcutul focul. O să nè băgăm și noi centrale, să avem și apă caldă și căldură. Avem un primar gospodar care ne demonstrează an de an că se gândește doar la binele comunei.” este de părere Dorina Tudor, o altă localnică.

Autoritățile locale supraveghează atent lucrările și spun că termenul de finalizare al lucrărilor este realist.” Lucrările se derulează în.mare viteză și sperăm ca de la vară o mare parte din gospodării să fie deja branșate. Facem tot ce putem pentru a aduce confortul și toate utilitățile în toată satele noastre. Vom atrage și mai multe investiții iar scurt timp vom avea aceleași condiții ca la oraș.” ne-a declarat edilul Sorin Munteanu.

Rețeaua de gaze din localitate va dispune și de un sistem extrem de modern, dotat cu fibră optică, ce va monitoriza în timp real conductele amplasate în subteran precum și debitele de transport.

La finalul lucrărilor progonzate pentru toamna acestui an, locuitorii localităților Poșta Câlnău, Potârnichești, Coconari, Zilișteanca, Aliceni și Sudiți vor fi conectați la cea mai modernă rețea de gaze din județul Buzău.

Urmărește-ne pe Google News