Lucian Romașcanu, replică dură pentru Robert Sighiartău: „Uită că a guvernat vreo 2-3 ani, ducând România în pragul dezastrului”

#image_title

Senatorul PSD Lucian Romașcanu a lansat un atac dur la adresa deputatului Robert Sighiartău, după ce acesta din urmă a declarat că el vede PSD guvernând cu AUR din 2024. Lucian Romașcanu i-a transmis lui Sighiartău că PNL a avut guvernări dezastruoase din cauza războaielor interne, nu din cauza PSD. Acesta a lansat și informații de culise: PNL ar fi scindat, iar anumite tabere din partid ar căuta deja un înlocuitor pentru Nicolae Ciucă.

„Un nervos al PNL, mă rog, al unuia dintre sub-partidele care formează azi PNL, își ceartă celelalte părți ale partidului pe motiv de PSD.

Sighiartău pe numele lui, uită că a guvernat vreo 2-3 ani cu vârfurile împinse Orban și Cîțu, ducând România în pragul dezastrului.

Sau nu uită, dar are de luptat pentru a-i trage scaunul D-lui Ciucă. Ținem cu toții minte cum PNL a pus țara pe „pauză” vreo 6 luni ca să-l aleagă pe Cîțu și „echipa câștigătoare”, lăsați la vatră câteva luni după victoria zdrobitoare. Acum caută iar președinte…

Robertul a terminat de analizat 3 ani jumătate de guvernare cu prim-miniștri PNL și se împiedică de 2 luni de când PSD are conducerea guvernului.

Robert, ia puțin ghinion istoric, după cei 3 ani jumătate și PNL:

– datoria la peste 50%

– deficitul la peste 9%

– vaccinuri de 1 miliard EUR

– mii de morți pe zi în pandemie

– 0 reforme

– etc. etc.

Dacă PNL este acum pe toboganul sondajelor este din cauza modului în care fac opoziție la guvernare Robertul și alții asemenea sa, schimbând veseli 7 președinți în 7 ani.

Deci, Robert, PNL cauzează grav PNL!

Foto: cam așa arată viitorul PNL, estimarea fiind făcută plecând de la trecut (și aici nu e măritișul cu PD și așchia sărită Forța Dreptei). Păcat….”, a scris senatorul buzoian pe pagina sa de Facebook.