Lucian Romașcanu, după conferința BIAF: „Îl felicit pe primarul Constantin Toma pentru implicarea constantă în dezvoltarea culturală a Buzăului”

#image_title

Liderul PSD Buzău, Lucian Romașcanu, a transmis duminică primele impresii despre desfășurarea celei de-a treia ediții a Buzău International Arts Festival.

Evenimentul cultural de mare anvergură a avut invitați de mare calibru, printre care și celebrul actor Armand Assante.

Prezent la conferința de presă dedicată BIAF, Romașcanu a apreciat organizarea de excepție a evenimentului, edilul Buzăului fiind felicitat pentru implicarea constantă în dezvoltarea culturală a orașului.

„Buzau International Arts Festival (BIAF) este, deja la a 3-a ediție, un eveniment de anvergură internațională.

Organizatori dedicați, manifestări culturale diverse, invitați de mare calibru, toate fac din BIAF o bucurie pentru locuitorii Buzăului și nu numai.

Ieri, 09.09.2023, am participat la o conferință de presă la care a luat parte, ca oaspete de onoare, marele Armand Assante, care ne-a povestit despre superba sa experiență ca actor în producția California Dreamin’ a regretatului Cristian Nemescu.

Au participat, printre alții, Irina-Margareta Nistor și Andrei Boncea.

Mă bucur că în mandatul meu de ministru am putut finanța acest important eveniment și îl felicit pe primarul Constantin Toma pentru implicarea constantă în dezvoltarea culturală a Buzăului.” a precizat Lucian Romașcanu, pe socual media.

 

 

Urmărește-ne pe Google News