Lucian Romașcanu despre relansarea creșterii economice, în prognozele Comisiei Europene:”PSD la guvernare înseamnă creștere și beneficii pentru oameni!”

„Intrarea la guvernare a PSD a însemnat un aport major de profesionalism concretizat în masuri care au dus la relansarea creșterii economice.” a transmis joi, ministrul Culturi Lucian Romașcanu, într-o postare pe social media.

„Performanțele comunicate de INS și prognozele Comisiei Europene confirmă ceea ce se știe deja din istoria economică recentă: PSD la guvernare înseamnă creștere și beneficii pentru oameni!

Am să-l citez pe colegul meu, ministrul performant al finanțelor, Adrian Câciu:

„Comisia Europeană confirmă că măsurile de sprijin pentru populație și firme propuse de PSD și adoptate de Guvern ajută economia României să treacă cu bine de acest an complicat! În noua prognoză care anunță un avans de la 2,6 la 3,9 pentru creșterea economică a României din 2022, Comisia susține că mult mai importantă decât cifra creșterii economice este pentru noi constatarea că, fără pachetele de sprijin de până acum (ianuarie, aprilie și iulie), situația ar fi fost astăzi cu totul alta. Sunt vremuri complicate dar sunt convins că măsurile pe care încercăm să le validăm în coaliție vor putea diminua efectele crizelor suprapuse pe care le avem de înfruntat.” a mai precizat ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Urmărește-ne pe Google News