Liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, după inaugurarea noului rond de la Spătaru:” Zis și făcut!”

Zilele trecute a fost dat în folosință sensul giratoriu de la Spătaru, de la intersecția Drumului Național 2 cu Drumul Național 2B.

Zona era considerată extrem de periculoasă pentru șoferii care veneau dinspre Zona Industrială a municipiului Buzău, pentru a intra pe Drumul European.

Astfel, de acum încolo, șoferii din Buzău, și nu numai, vor putea efectua manevrele de la ieșirea din intersecție în siguranță, iar cozile interminabile de mașini care se formau din cauza traficului intens vor dispărea.

Amenajarea rondului de la Spătaru, a fost o promisiune de campanie, făcută în noiembrie anul trecut de către liberalii buzoieni.

„Zis și făcut!
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a amenajat rondul de la Spătaru!” a postat Gabriel Avrămescu, pe Facebook, după inaugurarea noului rond.

Odată cu amenajarea acestui rond va fi redus și riscul de producere a accidentelor rutiere, zona fiind cunoscută pentru numeroasele accidente petrecute din cauza vizibilității scăzute a celor care ies din Șoseaua București în drumul european.