Liceenii și iubitorii baschetului, invitați să se înscrie în competiția Yellow Winter Cup!

Organizația de tineret a PNL Buzău, în parteneriat cu organizația județeană, lansează în această săptămâna o competiție de baschet intitulată “Yellow Winter Cup”. Evenimentul sportiv estel adresat liceenilor din clasele IX – XII și are ca obiectiv specific promovarea unuia dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume.

„Liberalii buzoieni își propun să încurajeze cât mai mulți adolescenți și tineri să practice acest sport caracterizat prin finețea, precizia și fantezia exercițiilor tehnice și tactice, dar și orice alt sport sau exercițiu fizic. Baschetul este un sport de echipă, care nu implică agresivitate, punându-se accent pe fair-play, spirit competițional, dar și pe cooperarea cu ceilalți, valori promovate de organizația politică din care fac parte inițiatorii.” precizează liberalii buzoieni într-o postare pe social media.

Conform regulamentului, pe lângă secțiunea destinată elevilor de liceu, în cadrul întrecerii sportive există și categoria OPEN, rezervată participanților din toate categoriile de vârstă, în funcție de numărul de înscrieri.

Înscrierea participanților se poate face până pe data de 20 noiembrie 2022 la adresa de e-mail yellowwintercup@pnlbuzau.ro.

Întrecerea sportivă va avea loc duminică, 27.11.2022, începând cu ora 10:00, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Municipiul Buzău.

Se vor juca meciuri 3 la 3, toți participanții vor primi diplome, iar primele 3 echipe clasate din fiecare categorie vor fi recompensate cu premii atrăgătoare.

Regulamentul complet al concursului se regăsește pe pagina de Facebook a competiției Yellow Winter Cup.

 

Urmărește-ne pe Google News