Liberalul Constantin Coman pariază pe tineri și pe notorietatea familiei pentru a câștiga alegerile la Mărăcineni: ” Mă bizui pe oamenii care îmi cunosc familia, care știu ce vreau și ce pot”

Președintele organizației PNL Mărăcineni, Constantin Coman, a declarat luni în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului din municipiul Buzău, că are pe agendă un obiectiv extrem de ambițios pentru alegerile locale din 2024.

Fost director al Liceului Pedagogic din Buzău, Constantin Coman își dorește ca peste 2 ani, la alegerile locale să devină primar al comunei Mărăcineni iar organizația PNL să câștige alegerile locale.

Deși este conștient că misiunea sa este extrem de dificilă, Coman spune că nu se teme de popularitatea pe care o are actualul primar al comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, care în urmă cu 2 ani a reușit un scor istoric de 81% din sufragii.

Coman este de părere că forța organizației pe care o construiește la Mărăcineni, va crește în următorii doi ani, întrucât mizează pe notorietatea familiei sale dar și pe tinerii recent lansați în politică  care pot face diferența și pot câștiga alegerile.

Constantin Coman a făcut referire la vicepreședintele Ionuț Duțu și secretarul organizației PNL Mărăcineni, Ionuț Moraru.

„Mizez pe o strategie din poartă în poartă pentru a convinge oamenii că mai există și alte figuri în politică. Eu nu sunt venit de câțiva ani la Mărăcineni iar coumnitatea mă cunoaște foarte bine. Familia mea locuiește aici de 180 de ani și mă bazez pe oamenii care îmi cunosc familia, care știu cine sunt,  care știu ce pot și ce vreau. Dar nu este vorba neapărat de persoana mea pentru că eu am o anumită vârstă. Eu vreau doar să scot în fată acești tineri pentru că viitorul este al lor” a precizat Constantin Coman.

Șeful filialei PNL Mărăcineni a mai precizat că primtre obiectivele care vor deveni capete de afiș în campania de atragere a cetățenilor comunei se numără creșterea la nivel local a numărului de creșe și grădinițe, stoparea migrației elevilor către școlile din oraș, fluidizarea traficul către podul Mărăcineni , realizarea unui sistem de irigații eficient pentru legumicultorii din zonă.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News