Lăutar din județul Buzău, dispărut de patru zile. Indiciile conduc către ipoteza unei sinucideri

Un bărbat de 42 de ani, instrumentist într-o formație care cântă la petreceri, pe Valea Buzăului, a dispărut sâmbătă de acasă. Nicu Barbu este căutat în zona lacului Siriu, unde i-a fost găsită mașina. Mai multe dovezi conduc către ipoteza unei sinucideri.

Prietenii bărbatului au distribuit anunțul dispariției pe Facebook, sperând să afle ceva despre el: „Dragi prieteni nimeni nu stie nimic de Nicu Barbu. Este dispărut de sâmbătă. Distribuiți va rog și dacă aveți relații despre el sunați la poliția Patarlagele sau 112”.

Reacțiile s-au adunat în număr mare. ”Sâmbătă la ora 12.00 cobora din mașină la bar la Fântânița, Pătârlagele. Mașina cică este abandonată la coada lacului la Siriu”, a scris un cunoscut.

Rudele lui Nicolae Barbu au intrat în alertă, după ce autoturismul său a fost găsit la coada lacului Siriu.

Polițiștii criminaliști s-au deplasat la locul unde se află abandonat autoturismul și au găsit în interiorul său telefonul și un bilet de adio în care Nicu Barbu și-a justificat decizia de a-și lua viața invocând neînțelegeri cu soția sa. Bărbatul nu a fost găsit nici până în acest moment.