ISU Buzău organizează concurs de angajare pe trei posturi de ofițer și două de subofițer

Șansă de angajare pentru buzoienii care vor să lucreze la Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ”Neron Lupașcu” al județului Buzău. În următoarea perioadă, ISU Buzău organizează concurs prin încadrare directă, în vederea ocupării a trei posturi vacante de ofițer specialist și două posturi vacante de subofițer.

– Ofițer specialist I din cadrul Compatimentului Achiziții Publice
– Ofițer specialist II din cadrul Centrului Operațional Județean – Misiuni protecție civilă
– Ofițer specialist II din cadrul Structurii de Securitate -CSTIC
– Subofițer tehnic principal – Intendență din cadrul Serviciului Logistic
– Subofițer administrativ principal – Mentenanță din cadrul Serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei

Cererile de înscriere vor fi depuse personal de către candidaţi la secretariatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău în zilele lucrătoare între orele 08.00 – 16.00, data limită de depunere a cererilor de înscriere – 16.11.2018 inclusiv ora 16.00 (data înregistrării la secretariatul unităţii).

Pentru depunerea tuturor documentelor necesare constituirii dosarului de recrutare în vederea participării la concurs data limită este 06.12.2018 în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00.

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului vor fi făcute publice prin publicarea în pagina oficială de internet a instituţiei și afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău din municipiul Buzău, strada Bistriţei nr. 51, judeţul Buzău, telefon 0238 721 301; 0238 724 059, interior – 27118 / 27114.