Isprava unui hoț de mașini, încheiată prost. Poliția este pe urmele lui

Tentativă de furt încheiată prost și pentru proprietar, și pentru hoț. Infractorul a nimerit în șanț cu autoturismul șutit din fața unei gospodării. Evenimentul s-a produs la miezul nopții, pe raza localității Fundeni-Zărnești. Cazul are multe semne de întrebare.

În zorii zilei, mai mulți săteni au sesizat prezența unui autoturism Dacia avariat într-o poziție nefirească. Se afla cu roțile din față într-un șanț, avariată parțial iar lângă mașină era un stâlp de telecomunicații retezat și culcat la pământ.

La scurt timp, un apel la 112 avea să explice parțial prezența mașinii în acel loc: proprietarul anunțase dispariția autoturismului pe care îl avea parcat în fața gospodăriei. Altfel spus, un hoț a reușit să pornească Dacia apoi să plece cu o viteză de nestăpânit.

A intrat cu mașina furată într-un stâlp din lemn, pentru telecomunicații, apoi a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în peretele unui canal de scurgere. Incidentul s-a produs pe DJ 220, culmea, la doar 50 de metri distanță de sediul Poliției Rurale și 200 de metri de Primărie.

Polițiștii fac cercetări pentru a-l descoperi pe individul care a furat mașina și a intrat cu ea în stâlp însă au în vedere și varianta ca însuși proprietarul mașinii să fi fost la volanul Daciei, ipoteză mai puțin plauzibilă, întrucât acesta este bătrân.

Vom reveni cu amănunte!