Investiție de 6 milioane de euro în infrastructura a 15 străzi din Râmnicu Sărat. Anunțul făcut joi de edilul Sorin Cîrjan

#image_title

Edilul Sorin Cîrjan a semnat, joi, un contract de finanțare pentru un proiect de „Reabilitare și modernizare drumuri de interes local în Municipiul Râmnicu Sărat”, județul Buzău. Actul oficial a fost parafat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, la eveniment fiind prezent și Secretarul de Stat, Marcel Alexandru Stoica.

Fondurile vor fi asigurate prin Programul „Anghel Saligny”, iar valoarea investiției va depăși suma de 6 milioane de euro, fiind cea mai mare sumă atrasă vreodată de Municipiul Râmnicu Sărat pentru asfaltare.

„Vor fi modernizate bulevarde, străzi și trotuare în lungime de aproximativ 9 Km, cele mai importante fiind sectoarele de drum ce reprezintă Drumul European DN 2-E 85.Celelalte străzi prinse în programul de modernizare sunt: Șoseaua Podgoriei, Str. Dunării, Str. Siretului, Str. Muresului, Str. Bistriței, Str. Oltului (parțial), Str. Cernei (parțial), Str. Someșului, Str. Prutului, Str. Crișului, Str. Buzăului, Str. Timișului, Str. Liviu Rebreanu și Str. Lucian Blaga. În cel mai scurt timp vor fi demarate procedurile de achiziție pentru serviciile de proiectare și lucrările de construcție care vor dura aproximativ 2-3 luni”, a precizat edilul Sorin Cîrjan, într-o postare pe social media.

 

Lucrările de execuție sunt așteptate să înceapă în toamna acestui an.Lucrările de execuție sunt așteptate să înceapă în toamna acestui an.