Intrare gratuită în Tărgul Drăgaica pentru buzoienii care poartă ie pe 24 iunie: „Pozați-vă și tăguiți @Drăgaica Buzău și vom face un album doar cu voi”

Organizatorii Tărgului Drăgaica anunță că toți buzoienii care vor veni  la distracție pe 24 iunie, îmbrăcați în ie, vor avea acces gratuit.

„Primăria Municipiului Buzău lansează o provocare. Vineri, pe 24 iunie, de Ziua Universală a Iei și de Ziua Drăgaicei vă invităm să purtați ie în Drăgaică. Pozați-vă și tăguiți @Drăgaica Buzău și vom face un album doar cu voi. Arătați-le tuturor dragul de tradiție și dragul de România. Dorim să vă reamintim faptul că Ziua Universală a Iei este o inițiativă a comunității La blouse roumaine și a fost marcată pentru prima oară pe 24 Iunie 2013, data fiind aleasă special pentru a coincide cu sărbătoarea creștină a Sfântului Ioan de vară și cea străveche a Sânzienelor și Drăgaicei. Ia este creația frumosului, a creativității și iubirii de locurile în care ne-am născut sau de care suntem legați sufletește.” transmis organizatorii Târgului Drăgaica.

 

Urmărește-ne pe Google News