Internetul, unealtă în numele binelui. Apel pe Facebook, de pe contul unei parohii din Buzău, pentru salvarea vieții unei enoriașe

O parohie din Buzău a lansat un mesaj umanitar pe contul propriu de Facebook pentru a ajuta o enoriașă, mamă a doi copilași, să strângă bani pentru o operație. Tânăra are cancer și pentru o nouă operație mai are nevoie de încă cel puțin 5.000 de lei.

La vârsta de 28 de ani, Ioana Rusu trece prin cea mai neagră etapă a vieții. Mamă a doi copii, dintre care unul cu afecțiuni psihice severe, femeia a fost diagnosticată cu cancer iar viața ei depinde de o operație care, deși nu este foarte costisitoare, este imposibil de acoperit de către familia Rusu, în care doar soțul are serviciu.

Despre drama prin care trece Ioana s-a aflat repede în toată parohia a cărei enoriașă este de când s-a mutat în Săpoca, de la Lopătari. Potrivit preotului Ilie Samoilă, comunitatea de credincioși a ajutat familia năpăstuită cu diverse produse și se implică în strângerea banilor pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale la o clinică privată din București.

”Ne dorim să ajutăm o mamă a 2 copilași dintre care unul cu probleme de sănătate majore care este din parohia noastră, o mamă care s-a operat de cancer, având în total 3 operații dar boala și problemele medicale s-au agravat și are nevoie urgentă de o altă operație. Costurile sunt în jurul sumei de 5.000 lei. Cei care doresc să susțină acest caz pot depune orice sumă în contul deschis la ING pe numele Rusu Ioana RO92INGB0000999907119443. Vă mulțumim și vă rugăm să distribuiți!”, este mesajul postat pe contul de Facebook al Parohiei Săpoca.

Utilizatorul a atașat mesajului de pe Facebook și câteva documente care dovedesc afecțiunea de care suferă Ioana Rusu.