Interlop din Buzău luat pe sus de mascati după ce s-a filmat cu un pistol in mână, cu gândul să bage spaima într-un clan rival

Un interlop buzoian a fost săltat de mascați, la scurt timp după ce s-a filmat cum flutură un pistol și s-a lăudat apoi cu imaginile pe rețelele de socializare. 

Polițiștii au văzut imaginile cu interlopul pistolar și au decis să-i facă o vizită pentru a vedea de ce arsenal dispune acesta.

„În data de 2 noiembrie 2023, în urma apariției a unor clipuri pe o rețea de socializare în care un bărbat manevrează o posibilă armă, polițiștii buzoieni s-au sesizat din oficiu. La scurt timp după postarea imaginilor, au fost mobilizați polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Buzău și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale în vederea efectuării unei percheziții domiciliare la trei imobile utilizate de către bărbatul în vârstă de 61 de ani, din Buzău”, transmite IPJ Buzău.

Activitățile s-au desfășurat în baza mandatului emis de Judecătoria Buzău, transmite IPJ Buzău.

Arma despre care existau indicii că a fost utilizată în timpul realizării materialului video a fost descoperită, la o primă examinare stabilindu-se că nu este din categoria celor supuse autorizării.

În cauză, sub coordonarea parchetului, sunt continuate cercetările pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cu mențiunea că polițiștii vor întreprinde și în viitor toate măsurile ce se impun pentru prevenirea oricăror manifestări antisociale.