VIDEO Incident grav la Poliția Locală. Un agent a făcut stop cardio-respirator în timpul ședinței de instructaj

Arhivă

Un agent al Poliţiei Locale din Buzău a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean după ce i s-a făcut rău la serviciu, în sediul instituției. Acesta a leșinat în timpul ședinței de instruire, înainte să intre în serviciul de pază.

UPDATE Poliţistul local care a leşinat la serviciu a fost declarat decedat în jurul orei 17.00, în ciuda intenselor manevre de resuscitare. Potrivit medicilor, victima a suferit un infarct miocardic.

Potrivit unor colegi aflaţi joi după-amiază în şedinţă, poliţistul local ar fi căzut la pământ, moment în care a fost solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanţă. Echipajul medical a început să îl resusciteze pe agent şi apoi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani locuia doar cu mama lui şi avea grave probleme de sănătate. Trei luni de concediu medical a adunat anul acesta agentul care lucrează la serviciul pază din Poliţia Locală.

El urma să patruleze în zona digului din nordul oraşului. Voci din rândul colegilor susţin că agentul ar fi avut înainte de incident un scandal cu un superior, aspect infirmat însă de conducerea Poliţiei Locale.