Incendiu într-o gospodărie din Buzău, soldat cu moartea proprietarului în urma unui infarct

Un incendiu care părea că se soldează doar cu pagube materiale, a avut un final tragic. În timpul intervenției pompierilor, proprietarul gospodăriei, un bărbat de 53 de ani, s-a panicat și a făcut stop cardio-respirator. Evenimentul s-a produs în satul Lipia, comuna Merei.

Potrivit ISU Buzău, incendiul a fost anunțat în jurul orei 14.00. La fața locului au fost trimise două echipaje de stingere și o ambulanță SMURD.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta pe 25 metri pătrați de anexă și o tonă de furaje. Incendiul s-a localizat și s-a lichidat în limitele descrise.

Pe timpul acțiunilor de stinger,e proprietarul, un bărbat de 53 de ani, s-a simțit rău.

”I s-a degradat starea de sănătate rapid, a intrat în stop cardio-respirator. Ulterior, echipajele medicale de la fața locului și de la SMURD și de la SAJ i-au aplicat manevrele de resuscitare, dar din păcate nu a răspuns manevrelor și s-a constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

La fața locului au sosit între timp și echipaje ale Poliției pentru a stabili împrejurările în care a decedat bărbatul. De asemnea, pompierii fac cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul în gospodăria respectivă.