VIDEO Vicele din Beceni contraatacă:”Primarul Adrian Burlacu s-a bătut cu un fost angajat, la băutură !”

Viceprimarul comunei Beceni, Laurențiu Constantin, acuzat de edilul în exercițiu, Adrian Burlacu, de agresiune fizică, a trecut joi la contraatac.El declară că scandalul de miercuri seara, din restaurantul din Beceni, ar fi fost provocat chiar de către actualul primar Adrian Burlacu, care s-ar fi aflat într-o stare avansată de ebrietate..Vicele susține că edilul îl acuză pe nedrept de agresiune și că de fapt primarul s-ar fi bătut cu un fost angajat cu care s-a certat.

Vicele acuzat că și-a agresat șeful spune că altercația ar fi pornit de la băutură.

Vicele, primarul și câțiva consilieri, ar fi consumat câteva pahare cu alcool, după o recepție, apoi s-au mutat în restaurantul din vecinătatea primăriei.

Scandalul ar fi pornit între primar și tânărul care-i însoțea, viceprimarul intervenind doar să-i despartă.” După ce a consumat băuturi alcoolice, cred că primarul și-a adus aminte că un fost angajat, Dragoș Bobocel i-a făcut un denunț pentru care a fost amendat cu 40 de mii de lei. Eu am mers la toaletă, apoi i-am găsit pe cei doi, cu scaune rupte și sticle sparte. Concluzia mea este, ori că a fost premeditat, ori că s-a întâmplat ceva, pe fondul stării de ebrietate, o descătușare a energiilor negative.” a precizat Viceprimarul Laurențiu Constantin.

Primarul comunei Beceni (PNL) Adrian Burlacu, îl acuză acum pe fostul primar, Laurențiu Constantin (PSD), în prezent viceprimar, și pe Dragoș Bobocel, că l-au  bătut în restaurantul de lângă primărie, cu pumnii și picioarele.

Edilul a ajuns miercuri seară la Urgențele Spitalului Județean Buzău cu răni la nivelul feței.

După examenul medical, victima a realizat și un filmuleț în care deplânge modul în care se face politică în localitatea Beceni.