Hoț evadat dintre polițiști, chiar în timpul cercetărilor la una dintre locuințele sparte

Florian R., un tânăr de 18 ani, din Vernești, a fost reținut de polițiștii buzoieni sub bănuiala de furt din locuințe. În timp ce era dus la una dintre casele din care a furat, suspectul a fugit de sub nasul polițiștilor postului rural din Berca. La această oră, tânărul este căutat de polițiști.

După ce a fost identificat ca suspect în cazul a cinci spargeri la locuințele câtorva vârstnici din Zorești, Florian a fost adus luni după-amiază de polițiștii din Berca la una dintre gospodăriile pe care le vizitase, ca să dea explicații în fața organelor de anchetă.

Tânărul de 18 ani a profitat de un moment de neatenție a polițiștilor și s-a făcut nevăzut.

Potrivit Poliției, în acel moment suspectul nu se afla sub efectul vreunei măsuri privative de libertate, nu era în mașina poliției și nici încătușat. Era liber și trebuia doar să dea explicații necesare anchetei.

Din cele cinci case pe care le-ar fi spart în decurs de numai câteva zile, Forian ar fi reușit să sustragă mai multe telefoane mobile și suma de aproximativ 2.000 de lei.

Reprezentanţii IPJ Buzău au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care infractorul a reuşit să dispară de sub nasul poliţiştilor. Tânărul este căutat de polițiști și la această oră.