Handbalistele de la Gloria Buzău, în fața celui mai greu meci al sezonului

La jumătatea acestei săptămâni, se reia Liga Națională de handbal feminin. Jucatoarele de la Gloria Buzău vor începe anul cu cel mai dificil meci al sezonului. La București, echipa din Buzău va întâlni campioana CSM.

După pauza competițională de o lună și jumătate, în care echipele din prima ligă de handbal feminin și-au măsurat forțele în cadrul mai multor turnee amicale, Liga Florilor programează, la jumătatea acestei săptămâni, primele partide din 2019. Miercuri, 9 ianuarie, si joi, 10 ianuarie, se dispută etapa cu numărul 11.

În cadrul acestei runde, fetele de la SCM Gloria Buzău se vor deplasa la București, pentru întâlnirea cu CSM. Teoretic, în condițiile în care este vorba despre cea mai valoroasă echipă din țară și una dintre cele mai bune din lume, se anunță cel mai greu meci al sezonului pentru elevele lui Dumitru Muși.

Partida CSM București – SCM Gloria Buzău este programata joi, 10 ianuarie, de la ora 17.30. Partida va fi transmisă de TVR HD. După 10 etape, SCM Gloria Buzău se află pe locul 7 în clasament, iar CSM București, pe 2. Pe prima pozitie se află SCM Rm. Vâlcea, cu 27 de puncte.