Grav accident pe DN1B, la ieșire din Săhăteni spre Mizil: un autoturism s-a izbit frontal de un TIR

Traficul a fost blocat zeci de minute pe DN1B, la ieșire din Săhăteni spre Mizil, în urma unui eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și o mașină de mare tonaj. În urma accidentului o pasageră din autoturism a decedat șoferul fiind transportat în stare gravă cu elicopterul la un spital din București.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Mizil, de către un șofer în vârstă de 57 de ani, din Prahova, a intrat în coliziune cu un autocamion de mare tonaj care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 49 de ani, din Dolj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului prahovean, care a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, respectiv cu decesul pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 49 de ani, de asemenea din Prahova.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Urmărește-ne pe Google News