George Sava, locomotivă pentru ALDE

Fostul secretar general adjunct al Ministerului Agriculturii, George Sava a reușit o performanță notabilă la alegerile locale de pe 27 septembrie, obținând un scor sensibil mai mare decât partidul care l-a propulsat în alegeri.

După reconstrucția rapidă a filialei ALDE de la Buzău fostul subprefect si prefect George Sava, a reușit să se facă vizibil și pe plan județean obtinând 9146 de voturi la funcția de președinte al CJ față de 7098 de voturi cât a adunat ALDE pe județ„După aproape patru luni de la preluarea unei Filiale ALDE Buzău, care era aproape desființată, am reușit să atrag alături de mine, oameni valoroși, colegi din municipiu și din tot județul, mulți care nu au mai făcut politică până acum. Oamenii profesioniști, serioși, muncitori și respectați în comunitățile lor au făcut diferența și din acest motiv am obținut mai multe voturi. Am construit o echipă cu oameni și pentru oameni, un nucleu care să poată arăta că există și un alt mod de a face politică la Buzău ” a declarat George Sava.

Secretarul general al ALDE Buzău, crede că a lipsit foarte puțin ca partidul să facă un scor mai bun la locale.” Dacă s-ar fi continuat pe aceeași linie pe care eu am impus-o, altul ar fi fost scorul la Buzău. Consider că sunt pregătit. Am avut o misiune grea pentru că am intrat în această bătălie politică de la zero, cu un partid care practic nu mai exista la Buzău”, a declarat George Sava.

George Sava are 45 de ani, este jurist de profesie şi a ocupat de-a lungul timpului funcții de conducere în administrația locală și națională, fiind angajat al Regiei Naţionale a Pădurilor, subprefect, prefect și secretar general adjunct al Ministerului Agriculturii, fiind un fervent susținător al fermierilor și al Canalului de Irigații Siret Baragan.