Gala de K1, organizată de Cătălin Moroșanu și Consiliul Județean Buzău, la jumătatea lunii mai

#image_title

Gala „Dynamite Fighting Show”, turneu de kickboxing se va desfășura la jumătatea lunii mai, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Este al doilea an consecutiv când Buzăul va găzdui turneul organizat de fostul mare luptător de K1, Cătălin Moroșanu. La fel ca și anul trecut, Moroșanu derulează și o campanie anti-bullying în școlile din județ.

Gala „Dynamite Fighting Show – Cod Roșu” este organizată de Asociația „Federația Sporturilor de Contact”, condusă de cunoscutul luptător de K1, Cătălin Moroșanu, partener al evenimentului fiind Consiliul Județean Buzău.

Deși încă nu a fost definitivată lista participanților, organizatorii anunță dueluri tari în competiția de la Buzău. Printre cei care vor lupta în Sala sporturilor este și Ștefan Lătescu, singurul român care luptă în galele K1.

Practic, în acest an, gala de la Buzău va avea două competiții: una, dedicată luptătorilor profesioniști de kickboxing, iar alta, tinerelor talente. La cometiția de amatori, care va avea loc pe 14 mai, vor participa câteva sute luptători din zona de est a țării.

Cu ocazia acestui eveniment sportiv, timp de două săptămâni, vor fi promovate și principalele obiective turistice din județul Buzău.

La fel ca anul trecut, Cătălin Moroșanu derulează și o campanie anti-bullying în școli. Cunoscutul luptător de K1 va merge în vizită la trei unități de învățământ din județ, la Rm. Sărat, Nehoiu și Smeeni.

Aproximativ 2.400 de spectatori sunt așteptați la eveniment. 50 de lei este prețul de intrare la gala din data de 13 mai, cea dedicată profesioniștilor. La gala dedicată tinerilor talente, care va avea loc pe 14 mai, intrarea este liberă.

Urmărește-ne pe Google News