FOTO: Accident cu patru răniți, pe DN2B: trei mașini distruse în urma unui carambol

O coliziune între trei autoturisme, produsă marți după amiaza pe DN2B, la intersecția dintre drumul național cu drumul județean, spre comuna Țintești, s-a soldat cu patru răniți. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de două ore.

Potrivit IPJ Buzău, un autoturism condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer de 70 de ani, din Brăila, a intrat in coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile, mașina la volanul căreia se afla o șoferiță de 32 de ani, din Galați.

La scurt timp autoturismul braileanului a fost lovit de un alt autoturism, condus pe aceeași direcție de o șoferita de 22 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane: șoferul din Brăila și alți 3 pasageri din mașina condusa de acesta – două femei și un bărbat, cu vârste de 65,82,respectiv 85 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor de la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, persoanele rănite au suferit multiple traumatisme.

„In urma accidentului rutier, la U.P.U. a S.J.U. Buzau au fost transportate în stare gravă 4 victime: doua femei, in varsta de 79 de ani, respectiv 65 de ani, care au suferit multiple traumatisme, si doi barbati, in varsta de 84 de ani, respectiv 70 de ani (soferul), care au suferit multiple traumatisme, barbatul in varsta de 70 de ani fiind stabil. Toate cele 4 victime se afla in investigatii si li se acorda ingrijiri medicale.” a declarat Adriana Bratosin, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.