FOTO Accident cu doi răniți pe DN2 E85, la Căldărușanca. Victimele sunt studenți la Agronomie

Trei tineri care mergeau spre facultatea de Agronomie din București au văzut moartea cu ochii după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu remorca unui tractor care transporta îngrășăminte complexe. În urma impactului violent, doi tineri au ajuns la spital.

Autoturismul Seat Leon s-a izbit violent de remorca tractorului, în care se aflau mai mulți saci de uree granulată, îngrășământ folosit la culturile de cereale.

Din impact a rezultat rănirea șoferului din autoturism, un tânăr de 21 de ani, și a pasagerei, în vârstă de 19 ani. Victimele au fost preluate de ambulanțe din Buzău și transportate la spital.

Cel de-al treilea pasager din autoturism a scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură. Nici ceilalți doi răniți nu se află însă în pericol, întrucât au suferit doar ușoare traumatisme.

IMG-20180415-WA0034

Cei trei tineri mergeau la Facultatea de Agronomie din București.  Poliția face cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

IMG-20180415-WA0036

Martorii susțin că de vină ar fi șoferul tractorului care a încercat o manevră de schimbare a direcției fără să se asigure.

Traficul auto pe E 85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița s-a desfășurat cu dificultate mai bine de jumătate de oră, din cauza tractorului care a ajuns de-a curmezișul pe șosea.