Fostul subprefect al Buzăului, Sorin Gheorghe, a fost găsit mort în propria casă

Fostul subprefect al județului Buzău, Sorin Gheorghe, a încetat din viață în această după-amiază, la vârsta de 44 de ani. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator în locuința sa. Sorin Gheorghe fusese eliberat din funcția de subprefect, la sfârșitul lunii august, locul său fiind luat de către generalul în rezervă Lucian Foca.

”Colegul nostru, Sorin Gheorghe – fost subprefect al jud. Buzău – a încetat astăzi din viață. El a fost găsit în locuința sa, în stop cardiorespirator, iar personalul medical de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a-l salva”, este precizarea făcută vineri după-amiază de Instituția Prefectului Buzău.

Sorin Gheorghe s-a născut la 1 ianuarie 1973. El a absolvit Facultatea de Teologie din cadrul Universității București în anul 1998 și al Facultății de Drept de la Universitatea Româno-Americană.

În perioada 1 aprilie 2004-2008, acesta a lucrat la mai multe societăți private, pentru ca, din iulie 2008, să fie angajat consilier juridic la Administrația Națională de Îmbunătățiri Funciare.

Din luna mai 2012, el a lucrat în cadrul Instituției Prefectului, unde a ocupat posturi precum director al Cancelariei, consilier juridic și subprefect.